Overslaan en naar de inhoud gaan

Sport- en spelschool Mackayschool

2008-2009: Sport- en spelschool Mackayschool

Het eerste service-project van LC62, het mede tot stand brengen van een sport- en spelkooi voor de Mackayschool in Meppel, is geslaagd. 11 September is de kooi onder grote belangstelling door Foppe de Haan geopend!

Het project
Op 13 december 2008 heeft de Ladies Circle Meppel i.o. zich ingezet voor de Mackayschool op de jaarlijkse kerstmarkt in de Woldstraat te Meppel.

De gezellige kraam, volledig in kerstsfeer, werd druk bezocht door het winkelend publiek en onder het genot van een glaasje glühwein en zelfgemaakte arretjescake, was het niet moeilijk een mooi stukje, een krans of andere kerstversiering uit te zoeken en gaf men gul voor het goede doel. De kerststukjes en andere decoraties waren gemaakt door de leerlingen zelf onder begeleiding van de leden van LC62

Onder het motto "Ladies‘ Circle Meppel i.o. en de Mackayschool samen sterk voor het sportieve werk" werden er bijna honderd kerststukjes verkocht en stond de teller aan het eind van de dag op bijna 950 euro. 

Met deze weliswaar bescheiden bijdrage op het totaal benodigde bedrag, is een langgekoesterde wens van leerlingen en personeel uiteindelijke in vervulling gegaan.

De Mackayschool
Zie voor meer informatie www.mackayschool.nl