Overslaan en naar de inhoud gaan

Ladies Circle Meppel zamelt € 4.000 in voor Plus Boerderij Wapserveen

06/10/2016

Serviceclub Ladies Circle ’62 uit Meppel heeft een bedrag van € 4.000 ingezameld tijdens de Meppel City Run. Het bedrag wordt geheel gedoneerd aan de Plus Boerderij in Wapserveen voor de aanschaf van een rolstoelfiets. Op de Plus Boerderij komen kinderen die verzorging nodig hebben vanwege revalidatie of dagbesteding. Sommige kinderen zijn rolstoelgebonden. Met een rolstoelfiets kunnen zij ook meedoen aan uitjes, die zo belangrijk zijn voor het geluk van deze kinderen.

Maar liefst 50 hardlopers liepen mee tijdens de Meppel City Run voor het goede doel. Zij waren te herkennen aan hun reflecterend hardloophesje. Ladies Circle Meppel is trots op het resultaat! Wij bedanken alle hardlopers die voor het goede doel hun beste beentje hebben voortgezet en onze sponsoren: Arslan & Ter Wee, Astava, Asito, I nee dit, Vriend, ABN AMRO, Crossfit Meppel.

Ghislaine Heesen van de zorgboerderij was woensdagavond overdonderd en geëmotioneerd toen ze de cheque in ontvangst mocht nemen uit handen van Sandra Bosschaert , Nynke de Vries en Janneke Rumph namens Ladies' Circle Meppel. 

Niet alleen steunt de serviceclub in financieel opzicht dit prachtige doel. Alle ladies zullen hun steentje bijdragen aan diverse handen uit de mouwen acties op de Plus Boerderij in Wapserveen.

 

Over Ladies Circle ‘62

Ladies Circle ’62 is een jonge en enthousiaste serviceclub in Meppel, dat deel uitmaakt van Ladies’ Circle Nederland; een serviceorganisatie met 72 clubs. De club zet zich in voor verschillende goede doelen. Naast de Plus Boerderij Wapserveen steunde Ladies Circle ‘62 voorgaande jaren ook VKS,  Reddingshonden Werkgroep Overijssel, de Linda Foundation, PGM Meppel, Stichting ALS, de Voedselbank Meppel en Hospice Eesinge.